Selskabslokaler København

Velkommen til Idrætsfabrikkens selskabslokaler!

Idrætsfabrikken har flere selskabslokaler som bliver lejet ud hver weekend. Det er typisk lokaler til fester og selskaber som barnedåb, bryllupper og fødselsdage, men vi har også afholdt konfirmationer, jubilæer og receptioner.

Selskabslokaler på Vesterbro

Vores selskabslokaler ligger på Valdemarsgade 12, over gården på Vesterbro. Lokalerne er tidligere fabrikslokaler som for cirka 10 år siden blev bygget om og bliver nu benyttet til idrætsaktiviteter, selskaber og fester. Lokalerne har en dejlig New Yorker stemning og installationer fra den gamle fabrik, er med til at skabe en særlig atmosfære omkring dit arrangement.

I forbindelse med lokalerne er der også et anretterkøkken. Køkkenet er et ‘råt’ anretterkøkken, forstået på den måde at man kan benytte Idrætsfabrikkens service til borddækning, resten skal man selv medbringe såsom fade, knive, skåle etc. Forhør dig på mail/telefon, hvis du har særlige ønsker.

Billige, centrale selskabslokaler København

Priserne på selskabslokalerne er billige sammenlignet med andre lokaler i centrum af København og med en beliggenhed kun 1.300 m fra hovedbanegården på Vesterbro er Idrætsfabrikkens fest- og selskabslokaler både billige og centrale, hvilket er en sjælden kombination.

Priser

Leje af 1. salens lokaler
Fredage kl. 14.00 – 06.00. Op til 50 personer: 4.300 kr. (inkl. moms).
Herefter 750 kr. for hver 25 personer ekstra.

Lørdage kl. 12.00 – 06.00. Op til 50 personer: 4.300 kr. (inkl. moms).
Herefter 750 kr. for hver 25 personer ekstra.

Søndage kl.12.00 – 06.00. Op til 50 personer: 4.300 kr. (inkl. moms).
Herefter 750 kr. for hver 25 personer ekstra.

Depositum 2.500 kr. over 25 år.
Depositum 5.000 kr. under 25 år.

Før du booker lokalet

I kalenderen kan du tjekke, hvilke datoer der er ledige samt læse vores lejebetingelser over 25 år –  lejebetingelser under 25 år. Hele idrætsanlægget (alle festlokaler) er eksempelvis røgfrie og livemusik er ikke tilladt.

Se her for yderligere information om vores øvrige lokaler


Hvad sker der på Idrætsfabrikken?

Idrætsfabrikken bliver i hverdagen brugt til idrætsaktiviteter, skoleidræt og billige gruppe/skoleovernatninger. Er du interesseret i at leje lokaler til idræt og sport eller Københavns billigste overnatning for grupper, er du velkommen til at kontakte halinspektør Bjarke Piault Tiedemann klik her

Tilbage til idrætsfabrikkens forside.