00

Kalender
Se om der er ledigt?
BOOKINGKALENDER

Den grå bil
- se om den er ledig...

BILBOOKINGKALENDER
1. salen - "Støberiet, Produktion I og Produktion II"
1. salen består af tre lokaler samt en cafe med køkken og en terrasse. De tre lokaler er henholdsvis ca. 100, 90 og 50 m2 og kan alle bruges fleksibelt i forhold til idrætsaktiviteter, såsom bevægelse, kampsport/selvforsvar, dans, bordtennis, legestue, småbørns- og ældregymnastik m.m., men også til filmfremvisning, møde- og foreningslokaler og diverse Internet og PC arrangementer. Hele 1. salen udlejes samlet til festarrangementer, hvor der kan være optil 150 personer. Se billeder nedenfor.
Klik på billedet for stort format.
Hallen
Ca. 540 m2. Kan benyttes til alle slags idræt: boldspil, gymnastik, leg mm., filmfremvisning på storskærm, store møder, generalforsamlinger, fester, teater m.m. op til 300 personer.
Værkstedet
ca. 225 kvm. Kan primært benyttes til kampsport, dans og gymnstik
.
”Maskinrummet”
(ca. 100 m2) er indrettet som fleksibelt fitnessrum, og indeholder maskiner til styrke- og kredsløbstræning. 

Idrætsfabrikken
har storlærred, generelt AV udstyr, whiteboard, flipover mm. som kan bruges til møder m.m. Idrætsfabrikken har ligeledes mange forskellige idrætsrekvisitter- og redskaber som kan benyttes via en rekvisitaftale.

En af visionerne bag Idrætsfabrikken er at gøre anlægget til brugernes sted i så stor udstrækning som muligt. Det vil sige, at der arbejdes på en stor grad af brugerindflydelse, men også på at oparbejde brugeransvar. Som bruger på Idrætsfabrikken skal man derfor være i stand til selv at begå sig på anlægget samt kunne lukke anlægget op og af i forbindelse med træning, fester eller anden aktivitet.

Idrætsfabrikken | Valdemarsgade 12, over gården | 1665 Khb V. | Tlf.: 33796879 | Man, tir, ons & fre 8.00-9.00